ERM Elektro, Merelbeke

Totaalproject in samenwerking met firma Bohez

Projectdetails

Na de afbraakwerken rekende industriebouw Bohez uit Waregem voor een nieuw gebouw van ERM Elektro integraal op de expertise van Sachem & Co voor de grond-, funderings-, riolerings- en metselwerken. Na de montage van de volledige ruwbouw nam de firma Bohez de complete binnenafwerking voor haar rekening terwijl wij instonden voor de volledige buitenaanleg.

Sachem & Co voerde alle werkzaamheden uit volgens zijn 3 peilers: veilig, vakkundig & verzorgd werken. Van afbraak- en grondwerken tot en met de omgevingsaanleg. Het project was verspreid over een terrein van zo’n 7500 m² waar we uiteindelijk instonden voor 3000 m³ onderfundering, grondbewerking van 2000 m³, 130 lm talud, infiltratiebekken van 400 m³, 420 lm riolering, 1000 lm boordstenen en greppels met straatkolken, 3000 m² asfalt en 600 m² grasdallen. Het eindresultaat is een stijlvolle zaak waar de binnen- en buitenafwerking nauw op elkaar zijn afgestemd met een scherpe afwerkingsgraad.

SUEZ, Antwerpen

Bodemsanering Antwerp Terminal Processing Company (ATPC)

Projectdetails

Veilig, vakkundig & verzorgd: de aanpak van Sachem & Co maakte het verschil voor een project aan de haven van Antwerpen. Wat oorspronkelijk een werf van enkele maanden was, groeide snel uit tot een project van ruim 5 jaar. Sachem & Co luisterde nauwgezet naar de behoeften van de klant en speelde er op in. Met succes.

Door te voldoen aan de strenge veiligheidsvoorschriften zoals de nood aan een VCA-certificaat en door machines volledig uit te rusten en aan te passen volgens de saneringsnormen, ontwikkelden we ons tot een betrouwbare partner. Uiteindelijk werd er in totaal om en bij de 250,000 ton gesaneerd voor de opdrachtgever Suez, destijds Sita Remediation. Door dynamisch in te spelen op klantenbehoeften en veiligheid en kwaliteit te beklemtonen boekte Sachem & Co een mooi resultaat.

Contact

Telefoon:
09/279.09.79

Adres:
Boomstraat 28
9890 Gavere

BTW:
BE 0787 118 178

Scroll to Top